Naslovna / Sport / Fudbal / Rudaru i dalje cilj opstanak

Rudaru i dalje cilj opstanak

Fudbaleri Rudara pod diregentskom palicom šefa stručnog štaba Edisa Mulalića počeo je pripreme za nastavak sezone. Na spisku koji je dostavljen novinarima nalazi se 29 imena..Golmani Adis Kuč, Ervin Helić, Amar Kaltak, zatim Ognjen Kasalica, Željko Tomašević, Marko Vuković Predrag Kašćelan, Ervin Seratlić, Aleksa Golubović, Marko Mujović, Danilo Marković, Ervin Ciguljin, Berin Tahirović, Kristijan Ernec, Velizar Janketić, jakša Bajčetić, Ivan Racković, Marko Krasić, Janko Gogić, Ivan Pupović, Igor Ćuković, Milivoje Mrdak, Vule Vujačić, Ivan Vasović, Slobodan Perišić, Rodriez Faria Tijago, Elis Bećović, Aleksandar  Raonić, Brajan Matanović.

Oprvadano odsutni bili su Marko Krasić, Danilo, Marković i Igor Ćuković.

Sportski direktor Damir Čakar najavio je mogućnost odlaska Ćukovića, ali i dolazak nekoliko igrača

Krasić i Marković će se priključiti za par dana, a za Ćukovića ćemo da vidimo. Postoji interesovanje za ovog momka, koji je stub naše ekipe od jednog inostranog kluba, koji mu nudi deset puta veću platu nego što ima kod nas. Ja ne želim da stajem ovom momku na put, ali ni on ni bilo ko, ko je pod ugovorom, ne može da klub napusti bez obeštećenja, kazao je Čakar.

Šef stručnog štaba Rudara Edis Mulalić istakao je da još  uvijek se ne zna plan priprema, ali po svemu sudeći nakon desetak dana rada u Pljevljima ekipa će se preseliti na primorje.

Vidjećemo, još uvijek se ne zna sa kim ćemo odigrati kontrolne utakmice, ali vidjećemo. Za par dana znaćemo imena ekipa sa kojima ćemo igrati u svakom slučaju u Pljevljima ćemo trenirati desetak dana, a posle ćemo vidjeti gdje ćemo. Kako sada stvari stoje najvjerovatnije ćemo se preseliti u Ulcinj, a što se tiče pojačanja to ćemo znati nakon što saznamo ko odlazi iz kluba, naglasio je Mulalić.

O Milo Džaković

Pročitajte i

Breznica slaže zanimljivu ekipu

Fudbalerke Breznice iz Pljevlji pripremaju se za početak nove takmičarske sezone u Crnoj Gori, koja …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *