Naslovna / Sport / Ostalo / Mladi atletičari Rudara odradili zimske pripreme u Baru

Mladi atletičari Rudara odradili zimske pripreme u Baru

Januar je mjesec kada klubovi i sportisti uglavnom počinju pripreme za nastavak sezone. Što se kvalitetnije odrade pripreme to su veće šanse za uspjeh u takmičarskoj sezoni. Tako su mladi atletičari Rudara od 10. do 19. januara boravili u Baru gdje su uz budno oko trenera Budimira Jestrovića odradili prvu fazu priprema pred nastavak sezone.

Tako su Ana Jestrović, Teodora Borović i Bogdan Borović svakodnevno radili na tempiranju forme kako bi 2020. godina donijela još zlatnih medalja za AK ,,Rudar“. Uslovi u Baru su bili idealni. Pored kvalitetnih uslova na stadionu Topolica, ekspediciju Rudara je pratilo i sunčano i lijepo vrijeme što je u mnogome pobojšalo rad ekipe. Nema sumnje da će mladi atletičari Rudara imati šta da pokažu u nastavku sezone.

Po riječima trenera Budimira Jestrovića klub duguje veliku zahvalnost opštini Pljevlja na sponzorstvu koje im je omogućilo rad u idealnim uslovima u Baru.

Pored atletičara Rudara, prvu fazu priprema u Baru odradio je i pljevaljski i crnogorski biciklistički as Goran Cerović. Pred njim je naporna sezona prepuna izazova i kvalitetnih takmičenja kako u regionu tako i u Evropi.

O Alen Džakić

Pročitajte i

Počela brdska auto trka “Kup Pljevlja 2020”

U Pljevljima je danas u 12 časova na stazi Dajevića han – Rudnica počela 11. …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *