Naslovna / Vijesti / Društvo / Na otvoreni postupak javne nabavke za izbor konsultanta za izgradnju toplovoda stigle 4 ponude

Na otvoreni postupak javne nabavke za izbor konsultanta za izgradnju toplovoda stigle 4 ponude

Na tender za otvoreni postupak javne nabavke za izbor konsultanta za izgradnju toplovoda od Termoelektrane do Sportskog centra „ADA“ koji je raspisala opština Pljevlja pristigle su 4 ponude. Komisija za vrednovanje i bodovanje ponuda trenutno razmatra ponude.

Ovaj tender podrazumijeva pripremu tenderske dokumentacije i analizu postojećeg konzuma“- kazao je Nenad Rubežić, direktor Direkcije za izgradnju i investicije.

Na osnovu ovog tendera u martu ili aprilu steći će se uslovi da se raspiše tender za izgradnju budućeg toplovoda.

Drugi tender koji je raspisan su fasade u sklopu projekta Energetske efikanosti i zaštite životne sredine u gradu, a otvaranje ponuda obaviće se 24. januara, kazao je Rubežić.

Dakle trenutno su dva tendera u toku, a uskoro slijedi raspisivanje novih tendera. Kako je istakao Rubežić planirano je preko milion eura ulaganja u sanaciju vodovoda što je, pored rješavanja toplovone mreže najznačajnija investicija planirana u 2020. godini.

O Vanja Janjušević

Pročitajte i

Сјутра искључења струје на великом дијелу градског и сеоског подручја

Из Црногорског електродистрибутивног система смо обавијештени да ће због радова на електро мрежи сјутра 22.9.2020.године …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *