Naslovna / Vijesti / Politika / Saopštenje predsjednika OO Nove srpske demokratije Milana Lekića

Saopštenje predsjednika OO Nove srpske demokratije Milana Lekića

Predsjednik OO Nove srpske demokratije Milan Lekić iznio je niz optužbi na račun ministra odbrane Predraga Boškovića koji boravi u radnoj posjeti Pljevljima. Zbog poštovanja novinarskog kodeksa i Zakona o medijima, u dijelu koji se odnosi na Javni servis i Lokalne javne emitere, saopštenje ne prenosimo u cijelosti.

Svaki dobronamjerni i čestiti pljevljak je zgrožen saznanjem da nas je na današnji dan pogodila i ta nesreća da u naš grad  dolazi, anatemisani pripadnik SPC, bivši Srbin i NATO ministar vojni Predrag Bosković.

Pobornik svega što je antisrpsko, navodi se izmedju ostalog u saopštenju koje je potpisao predsjednik OO Nove srpske demokratije Milan Lekić. Dalje se u saopštenju navodi da Bošković radi na štetu srpskog naroda i optužuje se da je kao direktor Rudnika uglja finansirao antisrpske projekte. Lekić je optužio Boškovića da je kao ministar prosvjete podržao tadašnjeg direktora Mervana Avdovića. Takođe, nije izostavio ni pojavljivanje pripadnika vojske Crne Gore u Kninu kada je Hrvatska obilježavala akciju “Oluja”. On dalje navodi da Crna Gora šalje svoje vojnike na Kosovo kao pripadnike mirovne misije NATO.

Dragi sugrađani,

Šta mi możemo drugo da očekujemo od posjete ovog nepomena našem gradu osim:
-da će u nasoj opštini praviti poligone za okupatorsku NATO armiju
-da će pričati o nekom lażnom hibridnom ratu i ugroženosti CG
-da će dati lażna obećanja (po ko zna koji put)za izgradnju stanova za pripadnike vojske CG
-da će pratiti pritisak na pripadnike vojske da se nebi slucajno usudili pridruziti molebanima i litijama, navodi se u saopštenju.
Šta mi mozemo drugo da očekujemo od tandem klimoglavaca Golubović-Bosković nego neka ponovna pljačka i otimačina i pustošenje naše opštine?

Ministre Boškoviću,

Pljevaljski narod, svi bez izuzetka, te pozivaju, ako je jos u tebi nije umrlo sve sto je iole ljudsko, da se prvo pokajes u nekoj od naših svetinja, zatim vratiš pod okrilje nase svete SPC, da se konačno dozoveš pameti i razumu i okaneš demona koji su te spopali i prestaneš da kidišeš na svoj narod.

Boškoviću, ako imas imalo obraza i časti (da hrabrost ne pominjem) izađi sjutra veče na moleban i litiju sa 18 000 svojih sugrađana i reci šta imaš da im kažeš a ne da se javljaš iz rupe kao kancelarijski pacov.

Završiću Bosķoviću sa onom Njegośevom: NE TREBUJE CARSTVO NELJUDIMA NAKO DA SE PRED SVIJETOM RUZE!

Lekić je pozvao Boškovića da se vrati pod okrilje SPC i kako ne bi prema njegovim riječima postao izdajnik.

O RTPV

Pročitajte i

Pogledajte koja partija je potrošila najviše novca za reklame na Fejsbuku

Političke partije i izborne liste potrošile su više od 77 hiljada eura za sponzorisanje njihovih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *