Naslovna / Vijesti / Društvo / Stepenište na proljeće

Stepenište na proljeće

Iako je rok izvođenja radova izgradnje stepeništa od glavne ulice do Trga „Đorđija Peruničića“, bio 45 dana, dio radova prenešen je za početak nove građevinske sezone. Završna obrada-odnosno ploča sa gazištima i obrađivanje granitom, ali i postavljanje rasvjete poslovi su koji će upotpuniti ovaj projekat vrijedan 147.000 eura.

Najpovoljniji ponuđača za izgradnju stepeništa od glavne ulice do Trga Đorđija Peruničića bio je DOO „Ving“. Za pomenute radove lokalna uprava je izdvojila 147.000 eura, a rok završetka radova bio je 45 dana. Ipak dio radova prenešen je za početak nove građevinske sezone. Kako je istakao Nenad Rubežić, direktor Direkcije za izgradnju i investicije građevinska sezona traje od maja do novembra, ali je prethodna sezona duže trajala.

“Na Trgu Đorđija Peruničića stepenište je rađeno gotovo do Nove godine.Praktično je ostalo da se uradi završna obrada, ploča sa gazištima i obrađivanje granitom kao i postavljanje rasvjete. Ove godine predviđeno je mobilijarno uređenje glavne ulice, komisija koja se bavi time već je pri kraju donošenja rješenja, tako da se nadamo da ćemo i ovu građevinsku sezonu dočekati uspješno. Što se tiče planova – planovi su realni, napravljeni i nadamo se da ćemo kao i prethodne četiri godine ipak završiti poslove koje smo obećali našim građanima,” zaključio je Rubežić.

O Vanja Janjušević

Pročitajte i

Danas 187 novopozitivnih slučajeva infekcije koronavirusom, u Pljevljima 13

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 638 uzorka na …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *