Naslovna / Vijesti / Politika / Bošković: Moja vas je posjeta Pljevljima probudila iz debelog zimskog sna

Bošković: Moja vas je posjeta Pljevljima probudila iz debelog zimskog sna

Poštovana gospodo iz pljevaljskog odbora “Demokrata,

Vidim da vas je moja posjeta Pljevljima pogodila, čim ste se probudili iz debelog zimskog sna i sasuli pregršt neistina u saopštenju koje ste prethodnog dana plasirali medijima.

Da iole kvalitetno radite svoj posao, znali bi ste nekoliko činjenica.

1. Jedini sam član UO koji je glasao protiv poravnanja koje pominjete od 37 miliona eura. To se vrlo lako može provjeriti u arhivi Rudnika uglja, iz zapisnika sa te sjednice. To će vam, siguran sam, uprava Rudnika uglja sa zadovoljstvom dostaviti.

2. Ni jedan polovni damper za mog mandata nije kupljen za potrebe Rudnika uglja, a pogotovu nije predstavljen kao novi. Ako nijetačno ovo što kažem, spreman sam da nikada više ne budem na javnoj sceni u CrnojGori. Ukoliko jeste tačno, ja od vas ne tražim da se nikad više ne bavite političkim radom, jer ste takvi – kakvi ste, naša idealna politička konkurencija. Bilo bi krajnje moralno i jedino ispravno da se izvinite, na isti način kako ste i kreirali ovu neistinu. Kako, međutim, obraza nemate, na kraju ni to ne očekujem od vas.

3. Jedina istina koju ste saopštili je da smo sponzorisali ženski rukomet u CrnojGori, na šta sam veoma ponosan, kao i velika većina Crne Gore.

4. I na kraju, o tome šta misle Pljevljaci o meni i mojim prijateljima Goluboviću i Milinkoviću, najbolji odgovor su vam dali upravo naši Pljevljaci na prošlogodisnjim izborima. Siguran sam da će tako biti i na svakim narednim.

Biro za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane

O RTPV

Pročitajte i

Pogledajte koja partija je potrošila najviše novca za reklame na Fejsbuku

Političke partije i izborne liste potrošile su više od 77 hiljada eura za sponzorisanje njihovih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *