Naslovna / Sport / Fudbal / Golmani Rudara spremaju se za nastavak sezone

Golmani Rudara spremaju se za nastavak sezone

Trener golmana Rudara Miloš Radanović smatra da Rudar ne mora da brine kada su golmani u pitanju. On je uvjeren da momci sa kojima trenira mogu da dobro odrade svoj posao tokom proljećnjeg dijela sezone.

Kada pomenete golman u Rudaru prva asocijacija je Miloš Radanović. Golman koji je više od 15 godina bio prvi čuvar mreže Rudara i koji je bio predvodnik sjajne generacije pljevljakih golmana iz koje su zavidne internacionalne karijere ostvarili Pavlović, kasnije i Mijatović. Prvi put njegovo ime je odjeknulo u javnosti 30. septembra 2002. godine. Naime sa nekoliko sjanih intervencija nije dopustio da se potpuna dominacija Partizana pretvori u nešto više od 2:0 za „crno bele“, a kasnije u samom finišu Rudar je, pred 6.000 gledalaca došao do 2:2. Gol sa bijele tačke postigao je golobrati Radanović.

Na treningu Rudara bila su dva aktera te utakmice, Damir Čakar u partizanovoj opremi i Miloš Radanović koji je radio sa golmanima Rudara. Međutim svi su predani istom cilju, a to je opstanak tima iz Pljevalja u eliti.

Radanović smatra da je konačno došlo vrijeme da čuvari mreže iz Pljevlja dobiju šansu jer posjeduju kvalitet koji je neophodan da bi se došlo do cilja.

Mladi Ervin Helić nakon odlaska Ružića prvi je dobio šansu i iskoristio je.

Za mjesto prvog golmana do kraja priprema konkurisaće Adis Kuč, Ervin Helić, Amar Kaltak.

O Milo Džaković

Pročitajte i

Breznica slaže zanimljivu ekipu

Fudbalerke Breznice iz Pljevlji pripremaju se za početak nove takmičarske sezone u Crnoj Gori, koja …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *