Naslovna / Vijesti / Društvo / Još tri dana za dostavljanje ponuda za izgradnju vrtića u Pljevljima

Još tri dana za dostavljanje ponuda za izgradnju vrtića u Pljevljima

Dostavljanje ponuda kompanija koje su zainteresovane za izgradnju vrtića u Pljevljima je u toku i trajaće još tri dana, do 27. januara, do 11 časova, saopštili su danas Uprave javnih radova.

Kako ističu, riječ je o projektu koji, u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, realizuju u okviru aranžmana sa Razvojnom bankom Savjeta Evrope CEB.

“Budući objekat planiran je u pljevaljskom naselju Guke, a procijenjena vrijednost projekta je 1,05 miliona eura sa PDV-om”, naglasili su u Upravi.

Vrtić će imati prizemlje i sprat, ukupne bruto površine 500 metara kvadratnih, a predviđen je za smještaj oko 70 djece.

“Planirane su radne sobe za vrtić i jaslice, prostorije za trijažu, preventivnu zdravstvenu zaštitu, kancelarije i ostali prateći sadržaji. U njemu će biti organizovana i centralna kuhinja, po najnovijim HACCP standardima, kapaciteta dovoljnog za pripremu hrane za 400 djece, koja će zadovoljiti potrebe na nivou kompletne JU Eko bajka u Pljevljima”, dodaju u Upravi javnih radova.

Ta institucija je kroz program CEB-a već realizovala projekte izgradnje vrtića u Zagoriču 2016. godine, na Starom aerodromu i u Tuzima prošle godine.

“U toku je i postupak izbora izvođača u projektu izgradnje vrtića u podgoričkom naselju Blok šest. Poziv za dostavljanje ponuda zainteresovanih kompanija otvoren je do 18. februara”, zaključuju u Upravi javnih radova.

Izvor: CdM

O RTPV

Pročitajte i

Programska šema za nedjelju, 6. 12. 2020.

    NEDJELJA 6.12.2020.     9,00-10,00 Muzički program     10.00-11,00 PLJEVALJSKE NOVEMBARSKE SVEČANOSTI …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *