Naslovna / Vijesti / Društvo / Zbog nedostatka kvoruma sjednice odbora za Društvene djelatnosti o Statut i propise nisu održane

Zbog nedostatka kvoruma sjednice odbora za Društvene djelatnosti o Statut i propise nisu održane

Na osnovu člana 40 Zakona o lokalnoj samoupravi stav 4 i člana 66 Statuta Opštine Pljevlja, a u vezi sa članom 68 Poslovnika Skupštine opštine Pljevlja zakazana je 18. sjednica Skupštine opštine, koja će se održati u utorak 28. januara. Pred sjednicu se održavaju sjednici radnih tijela, ali sjednice odbora za Društvene djelatnosti o Statut i propise nisu održane zbog nedostatka kvoruma.

Za 18. sjednicu Skupštine opštine Pljevlja predložena je samo jedna tačka dnevnog reda Predlog, inicijativa i mišljenje Skupštine opštine Pljevlja o Zakonu o slobodi vjeroispovjesti. Osamnaesta sjednica SO zakazana na inicijativu građana Pljevalja, a na osnovu člana 67 stav 2 Poslovnika Skupštine opštine. U ime potpisnika inicijative, na sjednici SO Pljevlja inicijativu će zastupati Božo Knežević i Milinko Gazdić.

Pred skupštinsko zasjedanje radna tijela održavaju svoje sjednice na kojima razmatraju predloženi dnevni red. Međutim, zbog nedostatka kvoruma sjednice odbora za Društvene djelatnosti i Statuta i propise, zakazane za petak, 24. januar nisu održane.

Osamnaestoj sjednici Skupštine opštine Pljevlja predsjedavaće odbornik Božidar Bajić.

Objavljen je i javni poziv nevladinim organizacijama sa sjedištem u opštini Pljevlja, koje su zainteresovane za učešće na XVIII-oj sjednici Skupštine opštine Pljevlja – da podnesu prijave za učešće u njenom radu.

O Vinka Gogić

Pročitajte i

Begić: U bolnicama 370 pacijenata

U Crnoj Gori je ukupno hospitalizovano 370 pacijenata, od čega 87 u Kliničkom centru, a …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *