Naslovna / Vijesti / Društvo / Sedma posjeta navijača kluba Crvena Zvezda Beograd – Delije Pljevlja djeci u “Zračku nade”

Sedma posjeta navijača kluba Crvena Zvezda Beograd – Delije Pljevlja djeci u “Zračku nade”

Posjeta navijača Crvene Zvezde iz Pljevalja, „Delije Pljevlja“, povodom pravoslavnog praznika Svetog Save, NVU “Zračak nade” već je postala tradicija. Već sedmu godinu svojim poklonima obraduju djecu iz Zračka, a pogotovo one kojima je Zvezda na srcu.

Nakon tradicionalne posjete NVU “Zračak nade” Delije Pljevlja obratile su se javnosti sa otvorenim pismom u kome se kaže:

“Dragi prijatelji, kao što je godinama unazad običaj da se ime Svetog Save, prosvetitelja i prvog arhiepiskopa srpskog prazuje kako u hramovima, domovima tako i u školama 27. januara tako smo i mi odabrali da na sebi svojstven način proslavimo ime sveca upravo u ovoj ustanovi,upravo u ovoj školi!!

Škola drugačija od ostalih, škola u kojoj se uče druge vrijednosti, škola u koju svaki put uđemo i izađemo sa osmjehom, škola u kojoj vlada samo ljubav, sloga, harmonija, ravnopravnost i osmijeh!!!

Draga djeco, vaspitači, roditelji i ostali članovi udruženja ZRAČAK NADE u ime svih ljudi koji godinama podržavaju našu akciju želimo da vam zahvalimo na gostoprimstvu, ljubavi, osmijesima, zagrljajima i mnogim drugim lijepim stvarima koje svaki put dobijemo od vas.

Valjda vam je jasno da nismo slučajno izabrali da upravo sa vama slavimo našeg sveca, a pokazatelj toga je i ova sedma posjeta.

Upravo vaša ljubav prema nama je glavna pokretačka snaga koja nas bodri da i dalje nastavimo sa tradicijom. Delije Pljevlja žele vam puno uspjeha i sreće u daljem radu. Do sledećeg druženja neka uz vas ostane naše VELIKO HVALA NA SARADNJI.

VOLE VAS VAŠE DELIJE PLJEVLJA! zaključeno je u pismu Delija Pljevlja.

Delije Pljevlja iskazale su zahvalnost svim ,,crveno-belim,, ljudima dobre volje koji svojim doprinosom podržavaju i pospješuju ovu akciju.

O Vanja Janjušević

Pročitajte i

Programska šema za srijedu, 23. 9. 2020.

  SRIJEDA 23.9.2020.     7,00-7,40 AUTO SHOP“- repriza   Strana produkcija 7,40-7,50 Pljevlja u …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *