Naslovna / Vijesti / Društvo / Počela javna rasprava o javnim parkiralištima i garažama na teritoriji opštine Pljevlja

Počela javna rasprava o javnim parkiralištima i garažama na teritoriji opštine Pljevlja

Sekretarijat za komunalno – stambene poslove, saobraćaj i vode, pozvao je sve zainteresovane da prisustvuju i uzmu učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o javnim parkiralištima i garažama na teritoriji opštine Pljevlja, koja je počela 30. januara, a trajaće do 13. februara.

Centralna (usmena) javna rasprava na predlog Nacrta Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o javnim parkiralištima i garažama na teritoriji opštine Pljevlja, održaće se13.02.2020 godine u 12:00 časova u prostorijama službe Skupštine opštine Pljevlja.

Uvodnu riječ na centralnoj javnoj raspravi imaće Vule Macanović, dipl.ing.maš. koji je ujedno i kordinator radne grupe.

Zatim će se održati prezentacija predloga Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o javnim parkiralištima i garažama u našem gradu.

Sadržaj nacrta Odluke o izmjenama i dopunama pomenute odluke zainteresovani  mogu preuzeti na pultu Građanskog biroa Opštine Pljevlja ili na internet stranici opštine.

Sugestije, predloge i primjedbe mogu se  dostaviti najkasnije do 13.02.2020 godine, poštom, Sekretarijatu za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i vode ili putem elektronske pošte.

U nacrtu elaborata naznačene su zone, dozvoljeno vrijeme parkiranja, kategorija motornih vozila koja se mogu parkirati i način naplate za opšta i posebna parkirališta. Takođe u nacrtu elaborata su određene vrste parkirališta i kategorije motornih vozila koja se mogu parkirati na njima.

Ovim elaboratom je obuhvaćena prva gradska zona, a elaborat donosi Skupština opštine Pljevlja.

O Vanja Janjušević

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *