Naslovna / Vijesti / Politika / Saopštenje Odborničkog kluba DPS Pljevlja: Još jedan poraz opozicije

Saopštenje Odborničkog kluba DPS Pljevlja: Još jedan poraz opozicije

Sjednica Skupštine opštine Pljevlja danas ponovo nije održana zbog nedostatka kvoruma. Iako su prethodnih dana bili izraženi pritisci na odbornike Demokratske partije socijalista da prisustvuju sjednici još jednom se pokazalo da lokalna ali i državna opozicija ne moze uspjeti u svojim naumima čak ni onda kada pokušavaju djelovati ucjenama, prijetnjama ili određenim lukrativnim ponudama prema našim odbornicima. Ono što opozicionari ne razumiju jeste činjenica da se mi politikom, za razliku od njih bavimo zbog ideologije i uvjerenja, a ne zbog oportuniteta i sitne lične koristi. Nastavak agonije u koju su upali, danas je doživio kulminaciju kroz besprizorno nepoštovanje procedure i poslovnika. Nećemo dozvoliti da se odbornici vladajuće većine vrijeđaju, oni koji su to danas uradili zloupotrebljavajući skupštinsku govornicu najbolje govore o sebi.

Upravo zbog toga Demokratska partija socijalista će nastaviti da upravlja i Pljevljima i Crnom Gorom i čvrsto i odlučno će se oduprijeti svim nasrtajima kojima se pokušava ovih dana uzdrmati državni temelj naše kuće.

Odbornički klub DPS Pljevlja

O RTPV

Pročitajte i

Saopštenje za javnost povodom šovinističkih poruka u Pljevljima

Povodom šovinističkih poruka usmjerenih protiv naših sugrađana – pripradnika manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *