Naslovna / Sport / Fudbal / Rudar nastavlja pripreme u Pljevljima

Rudar nastavlja pripreme u Pljevljima

Sada je i definitivno odlučeno da će Rudar kompletne pripreme odraditi u Pljevljima. Momci pod dirigentskom palicom trenera Edisa Mulalića već su odigrali i prvu kontrolnu utakmicu.

Rudar je savladao Ibar u prijateljskom meču na Borovici. Očekivano je bilo da prvoligaš bude dominatniji i na kraju do trijumfa Rudar je stigao golovima Kašćelana, Janketića i Kasalice. Jedini pogodak za Ibar postigao je Muković koji je pogodio majstorski sa 25 metara. Za igrače ova utakmica bila je vrlo bitna jer se vidjelo da su dosadašnje pripreme dale rezultat, a napadač Vule Vujačić očekuje na proljeće još bolje igre svog tima.

Malo je ko očekivao da će Igor Ćuković ostati u Rudaru, međutim on je odlučio da zaokruži priču koju je počeo pod Golubinjom. Ovaj igrač tokom jesenjeg dijela sezone izrastao je u vođu tima.

Prvu utakmicu nastavku prvenstva, ukoliko to vremenske prilike dozvole, Rudar će igrati 18. februara, pod Golubinjom a pritivnik će biti Grbalj. Ukoliko Rudar dođe do pobjede napravio bi veliki korak ka krajnjem cilju, a to je opstanak.

O Milo Džaković

Pročitajte i

Rudar u krizi, Kašćelan se nada trijumfu protiv Iskre

Nakon dvije pobjede – četiri vezana poraza Rudara. Pljevljaci su posljednji put slavili 12. septembra …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *