Naslovna / Sport / Ostalo / Pljevaljski kik bokseri na klupskom Evropskom prvenstvu u Karlovcu u Hrvatskoj

Pljevaljski kik bokseri na klupskom Evropskom prvenstvu u Karlovcu u Hrvatskoj

Od 7. do 9. februara u Karlovcima u Hrvatskoj, održaće se Evropsko klupsko prvenstvo u kik boksu. Na ovom prestižnom takmičenju nastupiće i kik boks klub ,,Pljevlja“.

Što je liga šampiona u fudbalu to je Evropsko klupsko prvenstvo u kik boksu. Svi najbolji borci sa Satarog kontinenta naći će se u Karlovcima u Hrvatskoj gdje će 7. februara početi ,,Karlovac Open“. Na ovom prestižnom takmičenju nastupiće i takmikčari kik boks kluba ,,Pljevlja“. Iako je bilo planirano da u Hrvatsku putuju 4 borca, Pljevlja će ipak imati dva predstavnika.

Alija Selmanović seniorski reprezentativac Crne Gore i Amar Raščić juniorski osvajač Balkanskog kupa imaće priliku da u ringu još jednom pokažu sav svoj kvalitet.

 

Zbog gripe u pripremnom periodu pa samim tim i nedovoljne pripremljenosti za ovo izuzetno zahtjevno takmičenje sa spiska za put u Hrvatsku su otpali Danilo Laketić juniorski vice prvak Crne Gore i Tarik Raščić pionir i velika nada kluba.

Po riječima Elsana Delića trenera i jednog od osnivača kluba, bavljenje kik boksom u Pljevljima nije nimalo lako ali zahvaljujući predanosti i takmičara i stručnog štaba, klub uspjeva da odgovori većini izazova. Iako je budžet vrlo skroman, kik boks klub ,,Pljevlja“ uspjeva da održi kontinuitet i u traninzima i u nastupima na eminentnim takmičenjima.

Često se takmičari ovog kluba ponosno, sa zastavom svoje zemlje, nađu na pobjedničkom postolju a nema sumnje da će i iz Karlovaca stići lijepe vijesti. Sigurno je da će ovi hrabri momci još jednom na dostojanstven, sportski i fantastičan način predstaviti svoj grad i svoju državu.

O Alen Džakić

Pročitajte i

Počela brdska auto trka “Kup Pljevlja 2020”

U Pljevljima je danas u 12 časova na stazi Dajevića han – Rudnica počela 11. …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *