Naslovna / Vijesti / Hronika / CB Pljevlja: Oduzet propagandni materijal na GP Ranče

CB Pljevlja: Oduzet propagandni materijal na GP Ranče

Dana 05.02.2020.godine oko 13,00 časova policijski službenici Regionalnog centra granične policije “Sjever” – Stanica granične policije Pljevlja na graničnom prelazu “Ranče” na ulazu u Crnu Goru kontrolisali su putničko vozilo VW Golf 5, beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao O.S. rođen u Sarajevu 1967.godine, nastanjen u Beogradu, po zanimanju novinar, državljanin BiH i Srbije.

Prilikom pregleda vozila od strane službenika granične policije pronađen je nož crne boje dužine 27 cm, dva komada biber spreja od po 50 ml, 4 mobilna telefona marke “Alkatel” i “Nokia”, kao i propagandni material solidarnost hrišćana, srpski ćošak, više knjiga o pravoslavlju, 1 rotacija narandžaste boje, 2 mikrofona sa zvučnikom, planovi i spiskovi na stranom jeziku, kao i pasoši BiH i Srbije.

Lice je privedeno u CB Pljevlja na dalju nadležnost. O događaju je upoznat Osnovni državni tužilac u Pljevljima, koji se izjasnio da u radnjama prijavljenog nema elemenata krivičnog djela.

Od strane službenika granične policije iz Pljevalja uručen mu je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju, nakon čega je donešeno rješenje o protjerivanju za ovo lice, te je isti prinudno udaljen sa teritorije Crne Gore, uz zabranu ulaska u Crnu Goru u trajanju od tri mjeseca.

O RTPV

Pročitajte i

Preminuo Mustafa Nadarević

Poznati glumac Musatafa Nadarević preminuo je nakon duge borbe sa teškom bolešću u 77. godini, …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *