Naslovna / Vijesti / Društvo / Saopštenje Uprave za šume na reagovanje DOO “Vektre Jakić“ Pljevlja od 05.02.2020.

Saopštenje Uprave za šume na reagovanje DOO “Vektre Jakić“ Pljevlja od 05.02.2020.

I pored činjenice da smo saopštenjem od 03.02.2020. godine, najavili da zaključujemo javnu prepisku sa kompanijom DOO.“Vektra Jakić“ Pljevlja, njihovo reagovanje od 05.02.2020. godine, zahtijeva primjeren odgovor.

Žao nam je što se je kompanija DOO.“Vektra Jakić“ Pljevlja, dovedena u ovakvu poziciju, zašta isključivu odgovornost snosi menadžment iste, bez bilo kakave krivice Uprave za šume Pljevlja.

Pokušaj podmetanja, vrijeđanja mene lično i moje porodice (čak sa intonacijom i grada u kojem sam rođen pa i naroda kojem pripadam), te mojih saradnika i Uprave za šume, od strane „gospodina“ Brkovića, su stvar njegove lične kulture i vaspitanja, koji govore vise o njemu samom nego o nama. Dalje se ne bi upuštao u komentarisanje njegovog reagovanja, uvažavajući ukupne društvene prilike u kojima se kao društvo nalazimo.

Činjenice sa kojima smo upoznali javnost, mi (koje su egsaktne i zasnovane na nespornim dokazima), i gospodin Brković su dovoljne, da građani Crne Gore i Pljevalja jasno procijene, ko govori istinu a ko glumi „Kalimera“.

Definitivno, pozivam gospodina Brkovića, da stvori pretpostavke za nastavak realizacije Ugovora, jer je lopta u njegovom dvorištu, i to na taj način što će izmiriti cjelokupni dospjeli dug od 4.588.834,66 EUR-a, koji se vodi kod Poreske uprave Crne Gore i dostavi dvije mjenice uz obezbjeđenje mjeničnog pokrića, a sve u skladu sa Ugovorom.

O RTPV

Pročitajte i

Novih 230 slučajeva koronavirusa u Crnoj Gori, u Pljevljima zabilježena četiri slučaja infekcije

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 664 uzorka na …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *