Naslovna / Sport / Košarka / U nedelju od 18 časova KK „Pljevlja“ igra važnu utakmicu u Tivtu

U nedelju od 18 časova KK „Pljevlja“ igra važnu utakmicu u Tivtu

Gostujući u Jutarnjem programu Televizije Pljevlja Milinko Jelovac, trener KK „Pljevlja“ govorio je o stanju u klubu i utakmicama koje ih čekaju. U Pljevljima košarka je dosta popularna, a prema riječima Jelovca sigurno i najmasovniji dvoranksi sport u našem gradu.

Košarkaški klub „Pljevlja“ trenutno je na tabeli prvi, jer ekipe koje zauzimaju drugo i treće mjesto imaju po poraz manje od Pljevalja, ali imaju i u zaostatku neodigrane utakmice.

„Ekipa Podgorice nam dolazi za dvije nedelje tu i ukoliko bi trijunfovali i protiv Probasketa u Tivtu sad za vikend sigurno smo drugi ili prvi, jer nakon toga imamo još kola i dok god postoje neke šanse realne nadaćemo se.“, kaže trener KK „Pljevlja“, Milinko Jelovac.

Na pitanje šta očekujete od utakmice u Tivtu, Jelovac kaže: „Od utakmice u Tivtu očekujemo pobjedu, mi bi trebalo da smo kvalitetnija ekipa od ekipe Probasketa u prvom djelu smo ih pobjedili ovde u Pljevljima, lakše nego što smo očekivali.“

Košarkaši KK „Pljevlja“ treninge održavaju u sali OŠ „Salko Aljković“ na Gukama.

Važnu utakmicu KK „Pljevlja“ igra u nedelju od 18 časova u Tivtu.  Ovaj klub čeka naporan rad kako bi u narednom periodu ostvarili zacrtani plan.

O Dragana Đurišić

Pročitajte i

Kadeti Pljevalja bolji od Gorštaka

Pljevlja-Gorštak 73:52 (19:13, 20:21, 18:4, 16:4) Sala O.Š. „Salko Aljković“ Guke. Sudije: Debeljević i Bulatović. …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *