Naslovna / Vijesti / Hronika / CB Pljevlja: Oduzeta opojna droga

CB Pljevlja: Oduzeta opojna droga

Službenici Centra bezbjednosti Pljevlja su, u cilju suzbijanja ulične prodaje i distribucije opojnih droga na teritoriji opštine Pljevlja, dana 09.02.2020. godine Višem državnom tužiocu u Bijelom Polju, uz krivičnu prijavu, sproveli lice G.E. (1983) iz Pljevalja, koji je lišen slobode zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo Neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga iz čl.300 Krivičnog zakonika Crne Gore.

Naime, dana 08.02.2020.godine oko 20.30 časova službenici Centra bezbjednosti Pljevlja su, postupajući po naredbi Višeg suda iz Bijelog Polja, izvršili pretres  porodične kuće i  pretres vozila koje ovo lice koristi i pronašli, upakovanu za prodaju, opojnu drogu herion upakovanu u 6 jednakih zamotuljaka u ukupnoj količini od 1,4 grama i opojnu drogu marihuanu upakovanu u 3 zamotuljka u ukupnoj količini od 4,2 grama.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je dana 08.02.2020.godine oko 18.30 časova ovo lice u svojoj kući u Pljevljima prodalo jedan zamotuljak heroina licu P.M. iz Pljevalja te jedan zamotuljak marihuane licu S.Dž. iz Pljevalja, a koji je bio u društvu P.M.

Privremeno oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar u Danilovgrad na dalja vještačenja.

O RTPV

Pročitajte i

In memoriam: Slobodan Vučinić (1947—2020)

Juče je preminuo Slobodan Vučinić. Vučinić je rođen u Pavinom Polju kod Bijelog Polja. Dobar …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *