Naslovna / Vijesti / Kultura / Danas je u Domu kulture odigrana dječija predstava „Lepotica i Zver(ka)“

Danas je u Domu kulture odigrana dječija predstava „Lepotica i Zver(ka)“

U prepunoj sali Doma kulture odigrala se upečatljiva predstava „Lepotica i Zver(ka)“, u produkciji  Dečije scene Trsteničkog pozorišta i Dramskog ateljea KUD-a „Vuk Karadžić“ iz Grabovca.

U organizaciji Sekretarijata za društvene djelatnosti opštine Pljevlja, izvela se predstava „Lepotica i Zver(ka)“ koja je pokupila simpatije najiskrenije publike, djece. Uz zadovoljstvo na licu i glasno smijanje djeca su stavila do znanja da im se predstava dopala, što je svakako i bio cilj ove predstave.

Sjajna scenografija i kostimi koji ostavljaju bez daha  su doprinijeli izvedbi da dostigne zenit na daskama koje život znače.

Tekst i režiju potpisuje Miloš Milošević Šika, koji je član Udruženja dramskih pisaca Srbije i Udruženja književnika Srbije. Autor je velikog broja drama, monodrama, komedija, monokomedija, kao i mnogih pozorišnih igara i igrokaza za djecu, a do sada je objavio preko 30 knjiga.

O Adnan Kuloglija

Pročitajte i

Ministarstvo kulture podržalo Opštinu Pljevlja sa 12.000,00 eura za realizaciju 4 projekta iz oblasti kulturno – umjetničkog stvaralaštva

U cilju podsticaja i podrške razvoju kulture kroz programe sufinansiranja projekata iz oblasti kulturno umjetničkog …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *