Naslovna / Vijesti / Društvo / U toku su tri javne rasprave koje je raspisao predsjednik opštine Pljevlja

U toku su tri javne rasprave koje je raspisao predsjednik opštine Pljevlja

U toku su tri javne rasprave i to o nacrtu Odluke o komunalnom redu, o nacrtu Odluke o vrsti dopuštenih radova na spoljnim djelovima stambene zgrade, o nacrtu Odluke o kućnom redu u stambenim zgradama. Centralne javne rasprave sa ovim temama održaće se 2. marta.

Nacrti Odluka dostupni su javnosti na internet stranici Opštine Pljevlja i u zgradi opštine Pljevlja svim radnim danima u vremenu od 12:00h-14:00h.

Zainteresovani subjekti, svoje primjedbe, predloge i sugestije na Nacrte Odluka mogu dostaviti u pisanoj formi.

Centralna javna rasprava o Nacrtu Odluke o obimu i vrsti dopuštenih radova na spoljnim djelovima stambene zgrade održaće se 02. marta 2020 godine, u zgradi Skupštine opštine Pljevlja sa početkom u 09:00h.

Centralna javna rasprava o Nacrtu Odluke o komunalnom redu održaće se 02. marta 2020. godine, u zgradi Skupštine opštine Pljevlja sa početkom u 11:00h.

Centralna javna rasprava o Nacrtu Odluke o kućnom redu u stambenim zgradama održaće se 02. marta 2020. godine, u zgradi Skupštine opštine Pljevlja sa početkom u 13:00h.

Predstavnici ograna nadležnog za pripremanje akta – Sekretarijat za komunalno stambene poslove, saobraćaj i vode razmotriće sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačitinit Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

O Vanja Janjušević

Pročitajte i

CAZAS: Godišnje 1.400 abortusa, većina namjernih

Povodom 26. septembra Svjetskog dana kontracepcije, iz CAZAS-a je saopšteno da se u Crnoj Gori …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *