Naslovna / Vijesti / Društvo / Opština Pljevlja podržala održavanje kviza iz oblasti zloupotreba droga

Opština Pljevlja podržala održavanje kviza iz oblasti zloupotreba droga

Kancelarija za mlade i prevenciju narkomanije i bolesti zavisnosti Opštine Pljevlja podržala je održavanje kviza za srednjoškolce iz oblasti zloupotreba droga koji je JU „Srednja stručna škola“ Pljevlja organizovala u utorak, 25-og februara sa početkom u 14h u prostorijama škole.

„Ovaj vid aktivnosti na prevenciji zloupotrebe droga po prvi put je podržan od strane Opštine Pljevlja odnosno Kancelarije za mlade i prevenciju narkomanije i bolesti zavisnosti i to kroz obezbjeđivanje nagrada za tri prvoplasirane ekipe. Cilj ovakve aktivnosti je informisanje mladih, konkretno srednjoškolaca/ki o problemu zloupotrebe droga i rizika koji nose bolesti zavisnosti“, istakla je predstavnica Kancelarije za mlade i prevenciju narkomanije i bolesti zavisnosti spec.ped. Milica Sekulić, koja je ujedno bila i predsjednica žirija.

Učešće na kvizu, koji su organizovale profesorice Zagorka Kalović i Adisa Malagić uzelo je sedam ekipa sa po pet članova.

Izvor: pljevlja.me

O RTPV

Pročitajte i

Сјутра искључења струје на великом дијелу градског и сеоског подручја

Из Црногорског електродистрибутивног система смо обавијештени да ће због радова на електро мрежи сјутра 22.9.2020.године …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *