Naslovna / Vijesti / Hronika / ODT Pljevlja obavilo uviđaj, uzrok smrti radnika biće poznat nakon vještačenja

ODT Pljevlja obavilo uviđaj, uzrok smrti radnika biće poznat nakon vještačenja

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima saopštilo je da je dežurna tužiteljka u tom gradu obavila uviđaj na mjestu gdje je juče nastradao radnik Crnogorskog elektroprenosnog sistema D.K. (56), te da će uzrok smtri biti poznat nakon vještačenja.

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima je saopštilo da je dežurna tužiteljka obavila uviđaj na licu mjesta zajedno sa vještakom elektrostruke i glavnim inspektorom Odsjeka za elektroenergetsku inspekciju.

“Povodom događaja dana 28.02.2020. godine u trafostanici Židovići Pljevlja u kom je smrtno stradao D.K. (1964), radnik Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CG ES), dežurna tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima je obavila uviđaj na licu mjesta u prisustvu vještaka elektrostruke i glavnog inspektora Odsjeka za elektroenergetsku inspekciju. Uzrok događaja biće poznat nakon naloženih potrebnih vještačenja.Dalje službene radnje u izviđaju su u toku”, stoji u saopštenju ODT Pljevlja.

Inače, radnik Crnogorskog elektroprenosnog sistema D. K. (56), poginuo je juče tokom rada u trafostanici u Pljevljima, saopšteno je iz te kompanije. Nesreća u trafostanici dogodila se oko 14 časova.

Izvor: standard.co.me

O RTPV

Pročitajte i

Akcija Taksi: Kontrolisano 768 vozila, kažnjena 193 vozača

U okviru planiranih mjera i aktivnosti u cilju unapređenja stanja u oblasti bezbjednosti drumskog saobraćaja, …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *