Naslovna / Vijesti / Društvo / Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović posjetio Centar bezbjednosti Pljevlja

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović posjetio Centar bezbjednosti Pljevlja

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović posjetio je u petak Centar bezbjednosti Pljevlja i tom prilikom sastao se sa načelnikom Draganom Slavuljem.

Na sastanku je potvrđena dobra saradnja i partnerski odnos ove dvije institucije, što predstavlja nastavak dobre koordinacije iz prethodnog perioda.

Predsjednik Opštine i načelnik Centra bezbjednosti Pljevlja donijeli su zajednički zaključak da je trenutna situacija u Pljevljima koja se odnosi na bezbjednost građana, na zadovoljavajućem nivou. Načelnik Slavulj je istakao da je stopa kriminaliteta u Pljevljima među najnižim u Crnoj Gori i da policija radne zadatke iz svoje nadležnosti obavlja sa najvećim stepenom profesionalne odgovornosti i posvećenosti što bezbjednosnu situaciju u ovoj opštini čini stabilnom.

Predsjednik Golubović je naveo da lokalna uprava ostvaruje kvalitetnu saradnju sa CB Pljevlja, te da će uvijek imati podršku rukovodstva lokalne samouprave  u realizaciji svih aktivnosti od interesa građana na području ove opštine.

Tema sastanka je, takođe, bila i analiza trenutne bezbjednosne situacije na području Pljevalja, sa osvrtom na litije koje se na pljevaljskim ulicama organizuju dva mjeseca.

Jedan od zaključaka sa sastanka, koji se tiče slučajeva narušavanja reda, mira i ugleda države Crne Gore od strane pojedinaca, jasno je iskazan u stavu da će se sprovođenjem službenih radnji iz ovog domena, ta lica procesuirati ukoliko se utvrdi da su povrijedili zakonom propisane norme.

Dobrom komunikacijom Centra bezbjednosti Pljevlja i Opštine Pljevlja i ubuduće će se stvarati uslovi da bezbjednost građana Pljevalja ostane prioritet zajedničkog djelovanja, saopšteno je tokom sastanka.

O RTPV

Pročitajte i

Lokalne samouprave, Uprava policije i Uprava za inspekcijske poslove dogovorile koordinirane kontrole poštovanja epidemioloških mjera

Nadležni organi u lokalnim samoupravama će zajedno sa Upravom policije i Upravom za inspekcijske poslove …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *