Naslovna / Vijesti / Društvo / Erste banka poklonila interaktivne table za 14 osnovnih škola

Erste banka poklonila interaktivne table za 14 osnovnih škola

Podgorica – Ugradnjom interaktivne table i projektora u Umjetničkoj školi za muziku i balet „Vasa Pavić“ u Podgorici, danas je završena realizacija donacije Erste banke za 14 osnovnih škola u gradovima u kojima banka ima filijale.

Erste banka je ovu donaciju najavila u novembru tokom obilježavanja decenije uspješnog poslovanja u Crnoj Gori i dvjesto godina postojanja austrijske Erste Grupe, najveće bankarske grupe u regionu centralne i istočne Evrope.

Tokom februara i marta, interaktivne table i projektori su instalirani u osnovnim školama: „Lovćenski partizanski odred“ Cetinje, „Stefan Mitrov Ljubiša“ Budva, „Njegoš“ Kotor, „Drago Milović“ Tivat, „Luka Simonović“ Nikšić, „Salko Aljković“ Pljevlja, „25. maj“ Rožaje, „Radomir Mitrović“ Berane, „Dušan Korać“ Bijelo Polje, „Risto Manojlović“ Kolašin, „Maršal Tito“ Ulcinj, „Mrkojevići“ Bar, „Dašo Pavičić“ Herceg Novi, „Vasa Pavić“ Podgorica. Kompanija Telemont, partner u projektu, organizovaće obuku za nastavnike koji će u nastavi koristiti pametne table.

„Od početka poslovanja nastojimo da budemo dobar član zajednice i da podržavamo akcije i inicijative koje donose dugoročnu korist društvu. Ovom donacijom za 14 osnovnih škola ukupne vrijednosti oko 30 hiljada eura, želimo da podržimo modernizaciju nastave i da učenicima omogućimo da na interesantniji način usvajaju znanja. Ulaganje u obrazovanje je važan dio naših programa podrške, a zajedno sa ovom donacijom, ukupan broj pametnih tabli koje smo poklonili školama širom Crne Gore dostigao je 33“, rekla je Dragana Crvenica, direktorica Službe komunikacija.

O RTPV

Pročitajte i

JU Dnevni centar Pljevlja obilježava Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama i lica sa invaliditetom Pljevlja povodom obilježavanja 3. …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *