Naslovna / Vijesti / Društvo / Prijave studenata UCG za besplatnu obuku početnika u biznisu do 9. marta

Prijave studenata UCG za besplatnu obuku početnika u biznisu do 9. marta

Rok za prijavljivanje za besplatnu dvomjesečnu obuku početnika u biznisu za studente Univerziteta Crne Gore produžen je do 9. marta, saopšteno je danas iz te ustanove.

Kako ističu, obuku realizuju Karijerni centar Univerziteta Crne Gore i Kancelarija za inovativno-edukativne usluge.

“Program dvomjesečne obuke čine predavanja i radionice namijenjene sticanju i širenju znanja o preduzetništvu, inovacijama kao i razvoju preduzetničkih vještina studenata UCG, svih nivoa studija. Predavanja i radionice u trajanju od sat vremena održavaće se dvaput sedmično”, navode u UCG-u.

Obuke će biti organizovane u prostorijama Kancelarije za inovativno-edukativne usluge, koje se nalaze u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru.

“Poziv za prijavu je otvoren do 9. marta 2020. godine, do kada svi zainteresovani studenti mogu poslati svoje prijave (CV -Europass format i motivaciono pismo) na e-mail adresu: karijernicentar@ucg.ac.me. Broj mjesta je ograničen, a kandidatima će mejlom biti poslata obavještenja o prihvaćenim prijavama i detaljima obuke”, dodaju u UCG-u, poručujući da će nakon obuke biti organizovan nagradni konkurs za najbolju startap ideju sa nagradnim fondom većim od 15.000 eura.

Izvor: CdM

O RTPV

Pročitajte i

Kavarić: Ohrabruje pad broja pregleda u kovid ambulantama

Pad broja pregleda u kovid ambulantama zabilježen je od 14. septembra, kaže direktor Doma zdravlja …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *