Naslovna / Vijesti / Kultura / U subotu koncert KUD “Volođa” “Osmomartovska razglednica”

U subotu koncert KUD “Volođa” “Osmomartovska razglednica”

Koncertom “Osmomartovska razglednica” KUD “Volođa” počeće realizaciju plana aktivnosti obilježavanja 75 godina postojanja. U subotu od 19 časova u Domu kulture predstaviće se raznovrsnim repertoarom igara koje će izvesti mlađi članovi i veterani, a nastupiće i KUD “Pljevlja”, plesni parovi, hor Muzičke škole, solistkinje Anastasija Vojinović i Nejra Bašić.

“Osmomartovska razglednica”, početna aktivnost obilježavanja 75 godina postojanja KUD “Volođa” koja je osmišljenja da mladi umjetnici iz našeg grada obilježe i čestitaju sugrađankama Osmi mart.

“Malo neobično rano, jer je naša prva aktivnost u godini Prvomajski koncert. Početkom oktobra osnovan je KUD “Volođa”, tako da će negdje u novembru biti ta zadnja aktivnost koncert, a do kraja godine imamo još neke aktivnosti.”, objašnjava umjetnički rukovodilac KUD “Volođa”, Arman Bećović.

U programu učestvuju mlađi članovi i veterani i recitatori KUD “Volođa”, a gosti koncerta biće dječiji i mlađi ansambl  KUD “Pljevlja”, plesni parovi, hor Muzičke škole Pljevlja, solistkinje Anastasija Vojinović i Nejra Bašić.

Premijerno ansambl veteran izvešće novu tačku prilagođenu prazniku.

“Biće i najmlađi ansambl, djeca do pet godina koja će premijerno izvesti lijepu i zanimljivu tačku igre iz Boke.”, kaže Bećović.

Ulaz je besplatan, kao i uvijek i ovaj put očekujemo dobru atmosferu koju će igrači umijećem prepletanja koraka napraviti na sceni Doma kulture.

O Dragana Đurišić

Pročitajte i

Ministarstvo kulture podržalo Opštinu Pljevlja sa 12.000,00 eura za realizaciju 4 projekta iz oblasti kulturno – umjetničkog stvaralaštva

U cilju podsticaja i podrške razvoju kulture kroz programe sufinansiranja projekata iz oblasti kulturno umjetničkog …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *