Naslovna / Vijesti / Društvo / Izložba osmomartovskih čestitki u vrtiću “Eko bajka”

Izložba osmomartovskih čestitki u vrtiću “Eko bajka”

Mališani vrtića “Eko bajka” i ove godine su na naljepši način čestitali svojim mamama Osmi mart – tradicionalnom izložbom poklona, čestitki i suvenira koje su pripremili uz pomoć vaspitačica i kolektiva ove ustanove.

Svake godine na ovaj važan datum, mališani vrtića trude se da svojom kreativnošću daju vrijedan doprinos u obilježavanju naljepšeg praznika za mame, bake i sve žene.

“Mi u vrtiću učimo da je Osmi mart, praznik majki, baka, ujni, strina i svih žena koje žive u našem okruženju. Učimo i da sve te emocije iskazujemo svakodnevno, ne samo kada je ovaj praznik u pitanju i ne samo ženama već svim ljudima koji su dio našeg života.

Učimo da je osmjeh, zagrljaj i poljubac, naljepši poklon za svaku ženu, ali zajedno sa našim vaspitačima, iz ove naše male radionice, izašle su čestitke i mali poklončići koji su samo jedan znak ili simbol vremena koje smo proveli svi zajedno pričajući o ovom prazniku, pričajući o ljubavi, o tome koliko volimo svoje majke i šta nam one u životu znače”. objasnila je vaspitačica JPU “Eko bajka” Vanja Sokić.

“Želim u ime svih mališana iz našeg vrtića i svih zaposlenih u našoj ustanovi, da svim damama čestitam ovaj praznik i da im poželim da svi dani u godini budu praznici i da ih slave sa svojim najmilijim, pogotovo sa svojom djecom i da njihov dom bude ispunjen ovolikom emocijom, kojom je ispunjen i naš vrtić, samo pozitivnim osjećanjima, zagrljajima, osmjehom i poljupcima.” kazala je za kraj našeg razgovora, Sokić.

O Ana Dragaš

Pročitajte i

Lokalne samouprave, Uprava policije i Uprava za inspekcijske poslove dogovorile koordinirane kontrole poštovanja epidemioloških mjera

Nadležni organi u lokalnim samoupravama će zajedno sa Upravom policije i Upravom za inspekcijske poslove …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *