Naslovna / Vijesti / Društvo / Polaznici Dnevnog centra i Zračka nade prigodnim poklonima čestitali 8. mart damama u lokalnoj samoupravi

Polaznici Dnevnog centra i Zračka nade prigodnim poklonima čestitali 8. mart damama u lokalnoj samoupravi

Međunarodni dan žena je posebna prilika kada se polaznici Dnevnog centra i Zračka nade zahvale svim svojim prijateljicama i saradnicama na dobroj saradnji tokom čitave godine. Svaki put iznenade i obraduju sugrađanke maštovitim i lijepim poklonima koje izrađuju uz pomoć vaspitača i volontera. Ove godine primile su ih predstavnice lokalne samouprave i zahvalile na srdačnim čestitkama.

Šefica kabineta predsjednika optšine, Maja Rondović naglasila je da će opština i u narednom periodu činiti sve da poboljša položaj djece i mladih sa smetnjama u razvoju.

Polaznike Dnevnog centra i Zračka nade pozdravio je i predsjednik opštine Pljevlja Igor Golubović i izrazio zadovoljstvo što su ovim povodom posjetili opštinu Pljevlja.

Direktorica „Dnevnog centra“ Pljevlja, Svetlana Dujović, kazala je da se trude da svaki 8. mart obilježe na način koji je zanimljiv za njihove polaznike.

Darovima djece i mladih iz Zračka nade i Dnevnog centra, napravljenih sa puno ljubavi, obradovale su se i dame iz RTV Pljevlja i čuvaće  ih kao veoma drage i posebne uspomene.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

Lokalne samouprave, Uprava policije i Uprava za inspekcijske poslove dogovorile koordinirane kontrole poštovanja epidemioloških mjera

Nadležni organi u lokalnim samoupravama će zajedno sa Upravom policije i Upravom za inspekcijske poslove …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *