Naslovna / Vijesti / Društvo / U toku izvođenje radova na izgradnji i rekonstrukciji javne rasvjete

U toku izvođenje radova na izgradnji i rekonstrukciji javne rasvjete

U cilju poboljšanja uslova života građana Pljevalja, Opština Pljevlja radi na izgradnji i rekonstrukciji javne rasvjete na neophodnim lokacijama.

U proteklih mjesec dana izgrađena je i puštena u probni rad rasvjeta u naselju Potrlica, u ulici Sretena Tošića. Izgradnju rasvjete finansirala je Opština Pljevlja, a radove na izgradnji iste izvelo je lokalno preduzeće „Čistoća“ d.o.o.

Takođe, izgrađena je  i puštena u rad rasvjeta u ulici Božidara Žugića i dijelu ulice Save Kovačevića u Pljevljima. I ove radove finansirala je Opština Pljevlja, a izvelo je preduzeće „Čistoća“ d.o.o. Pljevlja.

U toku je i izvođenje radova na osposobljvanju rasvjete u blizini Akademskog centra, a juče je instalisana i rasvjeta na gornjoj stazi gradskog parka, u dijelu iznad motela “Vodice”, čije je postavljanje i ugradnju finansirala Turistička organizacija Pljevlja u partnerstvu sa d.o.o “Čistoća”.

Izvor: pljevlja.me

O RTPV

Pročitajte i

Сјутра искључења струје на великом дијелу градског и сеоског подручја

Из Црногорског електродистрибутивног система смо обавијештени да ће због радова на електро мрежи сјутра 22.9.2020.године …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *