Naslovna / Vijesti / Politika / Vlada obezbjeđuje ambijent za uspješne pregovore ekspertskih timova, i ne komentariše njihovu strukturu

Vlada obezbjeđuje ambijent za uspješne pregovore ekspertskih timova, i ne komentariše njihovu strukturu

Vlada, kako bi obezbijedila ambijent za uspješne pregovore dvaju ekspertskih timova, neće komentarisati pojedine medijsko-političke navode u odnosu na strukturu našeg pregovaračkog tima.

Svaki pokušaj osporavanja pojedinaca ili cijelih timova, ujedno je i pokušaj urušavanja cjelokupnog dijaloga. To samo potvrđuje da mnogi, kroz kampanju širenja dezinformacija, nastoje da onemoguće dijalog koji treba da dovede do rješenja i kompromisa, kojem je Vlada posvećena.

Imajući u vidu da aktuelna istraživanja pokazuju da dvije trećine građana Crne Gore smatra da je rješenje ovog pitanja u dijalogu, sa punim uvažavanjem komuniciraćemo s ekspertskim timom crkve, bez pretenzija da se bavimo pitanjem profesionalnog i/ili ličnog kredibiliteta njegovih članova.

U uvjerenju da je dijalog države i crkve jedini ispravan način, u najboljoj vjeri i namjeri očekujemo početak razgovora o Zakonu, na dobrobit svih građana Crne Gore.

O RTPV

Pročitajte i

Pogledajte koja partija je potrošila najviše novca za reklame na Fejsbuku

Političke partije i izborne liste potrošile su više od 77 hiljada eura za sponzorisanje njihovih …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *