Naslovna / Vijesti / Društvo / Održana dvodnevna radionica na kojoj su predstavljene pojedinosti potrebne za razvoj tehnoloških start up-ova

Održana dvodnevna radionica na kojoj su predstavljene pojedinosti potrebne za razvoj tehnoloških start up-ova

U okviru projekta Gradski start up  centar – Super Hub Pljevlja, a u organizaciji NVO Super održane su dvije radionice. Predstavljene su vještine koje su potrebne za razvoj start up-a, a predavači iz kompanije Bild su prenijeli svoje iskustvo iz kreiranja digitalnih proizvoda i usluga.

U prostorijama SC Ada predavači iz kompanije Bild prenijeli su pojedinosti potrebne za razvoj tehnoloških start up –ova iz sopstvenog iskustva lidera u kreiranju digitalnih usluga i proizvoda.

Prva radionica je bila o projekt menadžmentu i pristupu poslovima i biznisu, a druga radionica o tome kako se razvijaju start up- ovi u okviru kompanije Bild.

Bild kompanija sarađuje sa nekoliko inostranih kompanija pa je prenos radnog iskustva od velikog značaja za početnike u ovom poslu.

Obje radionice su bile veoma posjećene, i što je jos važnije učesnici su upili znanje koje im može biti od velike pomoći u pokretanju sopstvenog biznisa.

O Adnan Kuloglija

Pročitajte i

Epidemiolog Laušević: Uz odgovornost svih do bezbjednih škola

Epidemiološka situacija može se kontrolisati samo ukoliko najmanje 95 odsto populacije poštuje propisane protiv epidemijske …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *