Naslovna / Vijesti / Društvo / Potpisan ugovor za projekat u okviru poziva ,,Norveška za vas”

Potpisan ugovor za projekat u okviru poziva ,,Norveška za vas”

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović, potpisao je juče, u Podgorici, na svečanoj ceremoniji, ugovor za odobrena sredstva za projekat Podrška unaprjeđenju kvaliteta i plasmana brenda ,,Pljevaljski sir” u okviru javnog poziva ,,Norveška za vas – Crna Gora”.

Pored Opštine Pljevlja, Kraljevina Norveška je podržala još 8 projekata u Crnoj Gori, koji su zadovoljili kriterijume Javnog poziva za dostavljanje prijedloga projekata za podršku poslovanju. Ovi projekti su vrijedni ukupno 540.000 evra i doprineće zapošljavanju najmanje 35 osoba i povećanju održivosti i konkurentnosti malih biznisa.

Kroz sredstva ostvarena Pozivom, Opština Pljevlja će pružiti podršku proizvođačima pljevaljskog sira kroz unaprjeđenje plasmana proizvoda na tržište, stvaranje ambijenta za otvaranje novih radnih mjesta i podršku organizovanju i zajedničkom djelovanju poljoprivrednih proizvođača.

O RTPV

Pročitajte i

Lokalne samouprave, Uprava policije i Uprava za inspekcijske poslove dogovorile koordinirane kontrole poštovanja epidemioloških mjera

Nadležni organi u lokalnim samoupravama će zajedno sa Upravom policije i Upravom za inspekcijske poslove …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *