Naslovna / Vijesti / Društvo / Kontakt telefoni za informisanje poljoprivrednih proizvođača

Kontakt telefoni za informisanje poljoprivrednih proizvođača

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja otkazalo je održavanje svih planiranihradionica na terenu namijenjenih informisanju i edukaciji poljoprivrednih proizvođača, u skladu sa privremenim mjerama za sprječavanje pojave virusa korona.

U skladu sa tim, otkazana je i prezentacija IPARD javnog poziva za podršku koja je ovih dana trebalo da se održi i u preostalih nekoliko opština – u Tuzima, GO Golubovcima, Plužinama i Podgorici. Takođe, odlaže se i održavanje Dana otvorenih vrata u Direktoratu za plaćanje namijenjenih prerađivačima.

Sve informacije o mogućnostima, uslovima i načinu ostvarivanja podrške, kako kroz IPARD poziv, tako i ostale mjere Agrobudžeta, objavljene su na sajtu Ministarstva www.mpr.gov.me, posebnom sajtu za IPARD program www.ipard.gov.me, kao i na Facebook stranici Ministarstva https://www.facebook.com/Ministarstvo-poljoprivrede-i-ruralnog-razvoja-858133304240855/

Sve dodatne informacije i pojašnjenja poljoprivredni proizvođači mogu dobiti telefonskim putem, od zaposlenih u Ministarstvu i regionalnim kancelarijama savjetodavnih službi.

O RTPV

Pročitajte i

CAZAS: Godišnje 1.400 abortusa, većina namjernih

Povodom 26. septembra Svjetskog dana kontracepcije, iz CAZAS-a je saopšteno da se u Crnoj Gori …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *