Naslovna / Vijesti / Društvo / Radio-televizija Pljevlja donijela odluku o minimalnom procesu rada

Radio-televizija Pljevlja donijela odluku o minimalnom procesu rada

Na osnovu Odluke Ministarstva zdravlja Crne Gore o privremenim mjerama protiv širenja korona virusa, a u skladu sa Statutom Radio-televizije Pljevlja direktor ove medijske kuće donio je Odluku o minimalnom procesu rada i ispunjavanju obaveza iz Ugovora o pružanju javnih usluga.

Radio-televizija Pljevlja obavlja djelatnost od javnog interesa u cilju informisanja građana iz oblasti svih sfera života. Ipak, u skladu sa Odlukom Ministarstva zdravlja Crne Gore o privremenim mjerama  protiv širenja korona virusa direktor ove medijske kuće Dejan Miličić donio je Odluku o minimalnom procesu rada i ispunjavanju obaveza iz Ugovora o pružanju javnih usluga.

S toga u narednom periodu novinari autorskih emisija nisu u obavezi da ih rade, osim onih koje su informativne i edukativne u medicinskom i opštem smislu.

U cilju blagovremenog informisanja građana ostaju u obavezi termini informativnog sadržaja -Pljevaljska hronika u 16. 19 i 22 sata i Jutarnji program u 8 sati i repriza u 12 i 30.

Redakcija će koristiti ustupljene meterijale, prije svega sa zvaničnih sajtova Vlade Crne Gore, Ministarstva zdravlja i opštine Pljevlja.

Zbog opasnosti od širenja korona virusa i preporuka o što manjem okupljanju u zatvorenom prostoru sastanci redakcija će trajati što kraće sa preciznim radnim zadacima i mogćnošću obavljanja poslova putem telefona, interneta i vibera i obavljanja poslova od kuće pojedinih organizacionih jedinica.

O Vinka Gogić

Pročitajte i

Za tri godine primljeno 515 vojnika po ugovoru

Ministarstvo odbrane je nakon spovedenih intervjua i provjera protekle sedmice u Vojsku Crne Gore primilo …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *