Naslovna / Vijesti / Društvo / Radno vrijeme Centra za socijalni rad od 9 do 12

Radno vrijeme Centra za socijalni rad od 9 do 12

U skladu sa naredbom Ministarstva zdravlja za preduzimanje privremenih mjera za sprječavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprječavanje prenošenja novog koronavirusa i preporukama za spječavanje unošenja zaraznih bolesti u zemlju obavještavamo sve korisnike da će JU Centar  za socijalni rad za opštine Pljevlja i Žabljak rad sa strankama obavljati u periodu od  09.00h do 12.00h svakog radnog dana dok se ne steknu uslovi za nesmetano  funkcionisanje.

Za vrijeme trajanja naredbe Centar će obezbijediti kontrolisani proces rada i rotirajuća dežurstva a građanima  će tokom 24h biti dostupan dežurni telefon 067/216-222 na koji će se javljati stručni radnik Centra i pružati sve neophodne informacije i u hitnim slučajevima preduzimati neophodne aktivnosti iz domena nadležnosti Centra za socijalni rad.

Takođe, obavještavamo sve korisnike  o prekidu rada prvostepenih socijalno-ljekarskih komisija, a u skladu sa tač. 6a dopune pomenute Naredbe.

Apelujemo na sve korisnike da, ukoliko su u mogućnosti, svoje zahtjeve, molbe ili drugu dokumentaciju upućuju putem elektronske pošte na e-mail csrpv@czsr.me, kako bi zaštitili zdravlje građana i smanjili mogućnost širenja bolesti.

Za usluge koje pruža Centar a koje zahtjevaju lično prisustvo uvodi se korigovan režim ulaska i boravka, pa će u prostorije Centra odnosno u prijemnu kancelariju ulaziti samo po jedno lice.

O RTPV

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *