Naslovna / Vijesti / Društvo / Klub Džematlija prikupio sredstva za pomoć porodici Šćepanović

Klub Džematlija prikupio sredstva za pomoć porodici Šćepanović

NVU „Klub džematlija Taslidža“ je ovih dana sprovelo jednu od svojih redovnih akcija raspodjele humanitarne pomoći u našem gradu.

Saznavši za tešku situaciju u kojoj se našla porodica Šćepanović, u okviru ove akcije, prikupili su određena sredstva i posjetili ovu porodicu.

Ova četvoročlana porodica živi u selu Boščinovići, u iznajmljenoj kući, a jedini izvor prihoda im je socijalna pomoć. Majka dvoje djece je teško bolesna i želimo joj uspjeh u borbi sa bolešću. U obilasku ove porodice uvjerili smo se u zaista tešku situaciju u kojoj se nalaze. Jedan dio pomoći porodici Šćepanović predat je u prehrambenim namirnicama a drugi dio je doniran u novcu i garderobi. Koristimo ovu priliku da podstaknemo ljude dobre volje da pomognu ovoj porodici, da im budućnost bude sigurna, svijetla, a djetinjstvo dječacima bezbrižnije. Naše najveće zadovoljstvo pri posjeti porodici Šćepanovič je osmjeh na licima dva predivna dječaka – rekli su iz Kluba džematlija.

Napominjemo da je NVU „Klub džematlija Taslidža“ u ovoj akciji pomoglo još 12 porodica a kažu da će sa sličnim akcijama nastaviti i u buduće.

O RTPV

Pročitajte i

U četvrtak isključenja struje na seoskom području

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 3. decembra, bez napajanja električnom energijom u Pljevljima …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *