Naslovna / Vijesti / Društvo / Obavještenje DOO “Vodovod” Pljevlja

Obavještenje DOO “Vodovod” Pljevlja

U skladu sa preporukama Vlade Crne Gore i Instituta za javno zdravlje Crne Gore za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje širenja virusa korona (COVID 19) a na osnovu Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti (“Službeni list” Crne Gore br. 12/18) DOO “Vodovod” Pljevlja je preduzela preventivne mjere u cilju zaštite zaposlenih i drugih lica.

PLAN RADA ZA PERIOD OD 16.03.2020. DO 31.0.2020. GODINE

U toku trajanja preventivnih mjera poslovi na distribuciji i održavanju sistema vodosnabdijevanja obavljaće se o redovnom režimu. Analiza vode radiće se po redovnom planu i programu.

Radne ekipe biće raspoređenje u grupe od 2 do 3 izvršioca na otvorenom prostoru uz korišćenje radne opreme i rukavica.

Korisnički servis će u periodu od 16. do 24.03.2020. godine raditi sa dvije radnice u naplati i jednom osobom za regulisanje ulaza u prostoriju Korisničkog servisa pošto je na isti istaknuto obavještenje da može ući 1 do 2 stranke u servis kako bi se Naredba Vlade Crne Gore o ulasku u objekat do 10 m2 jednog lica ispoštovala a takođe redovna definfekcija pultova i rad sa rukavicama na pultu naplate primjenjivaće se dok traju preventivne mjere. U periodu od 25. do 31.03.2020. godine u Korisničkom servis će raditi jedna službenica naplate i jedna osoba za regulisanje ulaska u servis.

Zaštitarka služba Društva će redovno raditi i obavljati svoje zadatke u periodu preventivnih mjera dok će u upravnoj zgradi Ekonomska služba, Služba za opšte i pravne poslove i služba Tehničke pripreme obavljati isključivo opšte poslove iz nadležnosti dok rad sa strankama neće vršiti u preventivnom periodu.

Svim zaposlenim u DOO “Vodovod” Pljevlja omogućeno je korišćenje plaćenog odsustva za brigu o djeci ispod 12 godina kao i starijim zaposlenima i zaposlenima sa hroničnim bolestima.

O RTPV

Pročitajte i

Novih 520 slučajeva korone, 25 u Pljevljima

Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *