Naslovna / Vijesti / Hronika / Podnijeta krivična prijava za Nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti

Podnijeta krivična prijava za Nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti

Dana 19.03.2020.godine policijski službenici CB Pljevlja podnijeli su Osnovnom državnom tužiocu u Pljevljima krivičnu prijavu protiv T.M, rođene 1961.godine, iz Pljevalja, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo Nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti iz čl.287 KZCG.

Naime, dana 16.03.2020.godine oko 21.00h prijavljena je u svojstvu vlasnika kafane koja se nalazi u ulici Sutjeska u Pljevljima,  zatečena od strane policijskih službenika koji su obavljali patrolnu djelatnost kako sjedi za stolom sa gostom lokala, dok su se na stolu nalazila alkoholna pića – pivo i rakija, ne poštujući naredbu za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje unošenja u zemlju, i sprečavanje prenošenja novog korona virusa.

Centar bezbjednosti Pljevlja, u sklopu svojih aktivnosti vrši i vršiće obilazak lica kojima je od strane nadležnih službi naloženo da se nalaze u izolaciji, i protiv lica koja se ne zateknu na prijavljenoj adresi u momentu kontrole preduzimaćemo zakonom propisane mjere.

Apelujemo na građane koji se zadržavaju u redovima ispred prodavnica ili drugih objekata da poštuju socijalnu distancu i održavaju potreban razmak.

O RTPV

Pročitajte i

UP: Rasvijetljeno podmetanje požara u Pljevljima na štetu člana organizovane kriminalne grupe

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su sa službenicima Centra bezbjednosti Pljevlja,radeći …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *