Naslovna / Vijesti / Društvo / Podgorička firma DOO Slavisan dezinfikovala sve značajne ustanove u Pljevljima

Podgorička firma DOO Slavisan dezinfikovala sve značajne ustanove u Pljevljima

U znak dugogodišnje saradnje podgorička firma DOO Slavisan, samoinicijativno je dezinfikovala sve značajne ustanove u Pljevljima. U ovom momentu ovakva vrsta solidarnosti je za svaku pohvalu.

Dugogodišnji partner Opštine Pljevlja DOO Slavisan, koji više puta u toku godine vrši zaprašivanje komaraca samoinicijativno su došli u našu opštini i kao znak višegodišnje saradnje dezinfikovali važne ustanova u našoj opštini. U ime lokalne samouprave zahvalio je Vaso Knežević, koji i sarađuje sa njima na dezinsekciji komaraca.

DOO Slavisan dezinfikovao je i prostorije Radio-televizije Pljevlja na čemu su im zaposleni posebno zahvalni, jer u cilju javnog interesa zaposleni svakodnevno borave u ovim prostorijama i u vrijeme povišenog rizika od širenja virusa korona.

Kako su nam rekli iz ove firme dezinfekcija je urađena benzalkonijumhloridom, efikasnim sredstvom protiv virusa ali bezopasnim za ljude. Kažu da su po pozivi dezinfikovali značajan broj prostorija i ustanova i u drugim gradovima Crne Gore.

O Vinka Gogić

Pročitajte i

Počela isplata stipendija i studentskih kredita za mart i april školske 2019/2020. godine

Ministarstvo prosvjete je obezbijedilo sredstva za isplatu stipendija i studentskih kredita za mart i april …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Sadržaj zaštićen !!