Naslovna / Vijesti / Društvo / Ministar Nuhodžić: Donijete mjere neophodne, institucije odlučne da nepoštovanje procesuiraju bez izuzetka

Ministar Nuhodžić: Donijete mjere neophodne, institucije odlučne da nepoštovanje procesuiraju bez izuzetka

Ministar unutrasnjih poslova Mevludin Nuhodžić obišao je prošle noći policajce koji kontrolišu poštovanje mjera Nacionalnog koordinacionog tijela i poručio da su mjere donijete sinoć neophodne za zaštitu građana u predstojećem kritičnom periodu, da vjeruje da će građani poštovati mjere, i da su nadležne institucije odlučne da sve mjere sprovedu bez izuzetka.

„Neće biti tolerancije, neće biti pošteđenih, neće biti privilegovanih. Svi koji ne budu poštovali mjere biće procesuirani bez izuzetka“ – poručio je ministar.

Rekao je da se uvjerio da policija radi odgovorno svoj težak i rizičan posao čineći ogromne napore da zaštite zdravlje svih nas.

„Policijski službenici, večeras sam se u to uvjerio, rade posao profesionalno, posvećeno i požrtvovano. I kao ministar unutrašnjih poslova im se zahvaljujem. Ne samo policajcima sa kojima sam večeras razgovarao nego i svima onima koji su širom Crne Gore večeras na zadacima i svakog dana na teškom i odgovornom poslu u interesu našeg zdravlja i naših života. Želim da se zahvalim i rukovodstvu policije koje je u ovoj teškoj i specifičnoj situaciji dobro planiralo aktivnosti u vezi sa koronavirusom“ – rekao je ministar.

Podsjetivši da ovu bitku možemo dobiti samo svi zajedno ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić je pozvao na odgovornost svakog građanina.

„Moramo biti individualno odgovorni da poštujemo mjere i propise koje donose nadležni organi, a koji su u interesu našeg zdravlja i zdravlja građana Crne Gore. Jedino tako možemo pobijediti“ – kazao je ministar Nuhodžić dodajući da je policija uvijek uz svoj narod i svoju državu.

O RTPV

Pročitajte i

Programska šema za ponedjeljak, 21. 9. 2020.

  PONEDJELJAK 21.9.2020.     7,00-7,40 Muzički program     7,40-7,50 Pljevljа u slici- repriza …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *