Naslovna / Vijesti / Društvo / Predstavnici radnika DOO „Komunalne usluge“ medijima dali izjavu o stvarnom primanju zarada

Predstavnici radnika DOO „Komunalne usluge“ medijima dali izjavu o stvarnom primanju zarada

U ime zaposlenih radnika DOO „Kimunalne usluge“ javnosti se obratio Vukadin Šljukić i saopštio činjenično stanje oko zarada zaposlenih. S obzirom da je ograničeno kretanje vikendom, zbog epidemije virusa korina, radnici ne mogu ni privatno ništa zaraditi, tako da su vrlo lošoj meterijalnoj situaciji.

Zaposleni u DOO „Komunalne usluge“ obratili su se medijima kako bi iznijeli stvarno stanje o primanjima njihovih zaada. Početkom ovog mjeseca 18 radnika primimilo je majsku platu za 2019. godinu, što je oko 30 posto. Ostali čekaju novi priliv sredstava. Podsjećama da je riječ i maju 2019., a evo šta je tekao Vukadin Šljukić u ime zaposlenih.

U ponedjeljak, 6. aprila prestavnici zaposlenih održali su sastanak sa predstavnicima lokalne samouprave i uprave i dogovrili se o daljem načinu rada.

Bez obzira koliko plata je primljeno u posljednjih nekoliko mjeseci, činjenica je da se tek izmiruju obaveze iz prošle godine, pa je logično da su ljudi i vrlo nepovoljnoj i teškoj materijalnoj situaciji.

O Vinka Gogić

Pročitajte i

Сјутра искључења струје на великом дијелу градског и сеоског подручја

Из Црногорског електродистрибутивног система смо обавијештени да ће због радова на електро мрежи сјутра 22.9.2020.године …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *