Naslovna / Vijesti / Društvo / Maske od sjutra u apotekama Montefarma, građani će moći da kupe najviše pet

Maske od sjutra u apotekama Montefarma, građani će moći da kupe najviše pet

Montefarm će do kraja dana završiti isporuku zaštitinih hirurških maski apotekama, u svim opštinama u Crnoj Gori, a prodaja će početi sjutra, kako bi farmaceuti i farmaceutski tehničari imali mogućnosti da pripreme isporuku za prodaju.

Nakon procjene trenutne epidemiološke situacije, Nacionalno koordinaciono tijelo i Montefarm su se saglasili da se dio hirurških maski nađe u prodaji u apotekama.

“U međuvremenu, Montefarm će isporučiti svojim apotekama, u svim opštinama u Crnoj Gori, određeni broj zaštitnih maski, srazmjerno broju stanovnika. Broj maski koje se mogu kupiti ograničen je na pet komada po pacijentu. Prodaja će, prema odluci menadžmenta, početi u petak, 10.aprila tekuće godine”, kazala je Olivera Klikovac, portparol Montefarma.

Apoteke rade od 8 do 18h, subotom takođe, a apoteke koje rade 24h nijesu mijenjale radno vrijeme.

“Koristimo priliku da apelujemo na građane da prilikom boravka u našim apotekama poštuju ograničenja kada je u pitanju broj osoba koje u istom trenutku mogu boraviti na 10m2 prostora, da poštuju međusobno rastojanje kao i odluku o broju maski koje mogu kupiti”, navodi Klikovac.

Izvor: CdM

O RTPV

Pročitajte i

Programska šema za srijedu, 23. 9. 2020.

  SRIJEDA 23.9.2020.     7,00-7,40 AUTO SHOP“- repriza   Strana produkcija 7,40-7,50 Pljevlja u …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *