Naslovna / Vijesti / Društvo / Počela prodaja zaštitnih maski u apotekama u Pljevljma

Počela prodaja zaštitnih maski u apotekama u Pljevljma

Danas je počela prodaja zaštitnih maski u apotekama u Pljevljima. Kako su nam rekli u državnoj apoteci  broj maski koje se mogu kupiti ograničen je na pet komada po pacijentu a cijena jedne maske je  51 cent.

U apotekama Montefarma, u svim opštinama u Crnoj Gori, počela je  prodaja zaštitnih maski. Iz Montefarma su kazali da su se nakon procjene trenutne epidemiološke situacije zajedno sa Nacionalnim koordinacionim tijelom saglasili da se dio hirurških maski nađe u prodaji u njihovim apotekama.

Montefarm je, isporučio svojim apotekama, u svim opštinama u Crnoj Gori, određeni broj zaštitnih maski, srazmjerno broju stanovnika.

Kako smo saznali iz državne apoteke u Pljevljima počela je prodaja maski. Broj maski koje se mogu kupiti ograničen je na pet komada po pacijentu a cijena je 51 cent po komadu.

Maske su stigle i u privatne apoteke.

Apoteke rade od od osam do 18 satu subotom takođe, a one koje rade 24 sata nijesu mijenjale radno vrijeme – saopšili su iz Motefrma.

Iz Montefarma apeluju na građane da prilikom boravka u apotekama poštuju ograničenja kada je u pitanju broj osoba koje u istom trenutku mogu boraviti na deset metara kvadratnih prostora, da poštuju međusobno rastojanje kao i odluku o broju maski koje mogu kupiti.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

U srijedu isključenja struje na seoskom području

Zbog planiranih radova na mreži, u srijedu 02. decembra, bez napajanja električnom energijom će ostati: …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *