Naslovna / Vijesti / Hronika / Nije stao na znak STOP, prekršio zabranu kretanja

Nije stao na znak STOP, prekršio zabranu kretanja

Dana 11.04.2020.godine oko 01,15h policijski službenici CB Pljevlja su tokom vršenja zadataka kontrole poštovanja naređenih mjera u cilju suzbijanja zaraze koronavirusom, na putnom pravcu Pljevlja – Đurđevića Tara u mjestu Odžak primjetili i pokušali da zaustave putničko vozilo marke “Audi” koje nije stalo na znak “STOP” već se velikom brzinom udaljilo u pravcu Đurđevića Tare.

Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti policijski službenici su u jutarnjim časovima u selu Vilići, opština Pljevlja pronašli ovo vozilo kao i vozača A.E (1972) iz ovog sela, koje je po pozivu pristupilo u CB Pljevlja radi prikupljanja obavještenja.

O događaju je upoznat Osnovni državni tužilac u Pljevljima koji se izjasnio da u radnjama prijavljenog postoje elementi krivičnog djela Nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti iz čl.287 KZCG te su protiv ovog lica podnese krivična prijava u redovnom postupku , zbog kršenja  naredbe o zabrani kretanja u periodu od 19,00 do 05,00h.

O RTPV

Pročitajte i

UP: Rasvijetljeno podmetanje požara u Pljevljima na štetu člana organizovane kriminalne grupe

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su sa službenicima Centra bezbjednosti Pljevlja,radeći …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *