Naslovna / Vijesti / Društvo / Hrapović u Institutu za javno zdravlje: Zahvalnost za posvećen rad na očuvanju zdravlja

Hrapović u Institutu za javno zdravlje: Zahvalnost za posvećen rad na očuvanju zdravlja

Ministar zdravlja Kenan Hrapović posjetio je Institut za javno zdravlje i na sastanku sa direktorom prof. dr Bobanom Mugošom i zaposlenima u toj ustanovi zahvalio stručnom timu koji brine o zdravlju stanovništva tokom pandemije koronavirusa.

„Zaposleni u institutu za javno zdravlje vode brigu o zdravlju svih nas svih 12 mjeseci u toku godine. Svakako, mi koji radimo u zdravstvenom sistemu to znamo, a to vide i naši građani poslednjih mjeseci. Sve što je radila Vlada Crne Gore prethodnih godina pokazalo se ispravnim, a prije svega ulaganje u znanje, u nauku, i u nabavku savremene dijagnostičke opreme, kada je i Institut za javno zdravlje u pitanju. Uvjeren sam da će i u narednom periodu Vlada još intenzivnije prepoznati značaj i ulagati u znanje, u edukaciju i u nabavku dodatne neophodne medicinske dijagnostičke opreme. Svakako, naši posvećeni, vrijedni i stručni zaposleni u Institutu za javno zdravlje to i zaslužuju. Velika zahvalnost, prije svega menadžmentu, a svakako i svim zaposlenim u Institutu za sve ono što ovih mjeseci rade za zdravlje svih nas kada je u pitanju pandemija koronavirusa“, istakao je Hrapović.

Mugoša je zahvalio svim građanima koji pridržavanjem donijetih mjera pomažu da iz ove borbe izađemo kao pobjednici.

„Na današnji dan želim da se zahvalim svim građanima Crne Gore koji svojim ponašanjem pomažu da se sačuvaju i zdravlje i život našeg stanovništva. Onima koji danas slave praznik u svojim domovima, čestitam Vaskrs. Naše zajedništvo i odgovornost će nam pomoći da iz ove borbe izađemo kao pobjednici, a svi zaposleni Instituta su uvijek tu za Vas, svakog dana svih 12 mjeseci u godini, u očuvanju i unapređenju zdravlja populacije i cijelog stanovništva Crne Gore“, zaključuje Mugoša.

O RTPV

Pročitajte i

Epidemiolog Laušević: Uz odgovornost svih do bezbjednih škola

Epidemiološka situacija može se kontrolisati samo ukoliko najmanje 95 odsto populacije poštuje propisane protiv epidemijske …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *