Naslovna / Vijesti / Društvo / Čestitka predsjednika opštine Pljevlja Igora Golubovića povodom ramazanskog posta

Čestitka predsjednika opštine Pljevlja Igora Golubovića povodom ramazanskog posta

Odboru Islamske zajednice Pljevlja
g-dinu Murizu Musliću
Glavnom imamu Husein – pašine džamije
Samiru efendiji Kadribašiću
Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti

Poštovani gospodine Musliću,
Uvaženi Efendija Kadribašiću,

U ime Opštine Pljevlja i u svoje lično ime upućujem vam najiskrenije čestitke povodom nastupajućeg svetog mjeseca Ramazana, sa željom da plemenita simbolika uzvišenog praznika bude podsticaj poštovanju temeljnih ljudskih vrijednosti, dobročinstva i jačanja međusobnog poštovanja, kao i razumijevanja multinacionalnog sklada i tolerancije među svim građanima koji vijekovima žive jedni sa drugima na ovim prostorima.

Želim da Vam tridesetodnevni post protekne u dobrom zdravlju, miru i raspoloženju, vrijednovanju duhovnog osnaženja, praštanja i saosjećanja kao ključnih poruka Ramazana – mjeseca božije milosti i oprosta.

Uz najiskrenije želje, koristim priliku da pozovem sve vjernike islamske vjeroispovijesti da usled teškog vremena pandemije koronavirusa, kako u našoj Državi, tako i u cijelom svijetu istraju u pridržavanju mjera koje nalažu nadležne institucije, prije svega onih koje se odnose na poštovanje fizičke distance i na naj način zaštite i sebe i svoje najmilije.

Cijeneći prije svega toleranciju i multietnički i multikonfesionalni sklad koji naša Pljevlja i Crna Gora vijekovima njeguju, neka vam je Ramazan Šerif Mubarek Olsun!

S poštovanjem,

Predsjednik opštine Pljevlja Igor Golubović

O RTPV

Pročitajte i

Programska šema za srijedu, 23. 9. 2020.

  SRIJEDA 23.9.2020.     7,00-7,40 AUTO SHOP“- repriza   Strana produkcija 7,40-7,50 Pljevlja u …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *