Naslovna / Vijesti / Društvo / Paketi Sindikalne oranizacije Rudnika uglja dobro došli radnicima DOO “Komunalne usluge“

Paketi Sindikalne oranizacije Rudnika uglja dobro došli radnicima DOO “Komunalne usluge“

Iz Sindikalne organizacije DOO ”Komunalne usluge” kažu da su  im paketi koje im je obezbjedila Sindikalna organizacija Rudnika uglja, koja djeluje pri Uniji slobodnih sindikata Crne Gore dobro došli i izražavaju im veliku zahvalnost.

Zbog teške materijalne situacije zaposlenih u DOO “Komunalne usluge”, jer im se duguje 11 zarada, Sindikalna organizacija Rudnika uglja Pljevlja obezbijedila je životne namirnice u 35 paketa i isto toliko brašna.

Ova akcija ima za cilj da pokaže radničku solidarnost, jer su zaposleni u „Komunalnim uslugama“ u izuzetno teškoj situaciji, kazao je predsjednik ove sindikaalne organizacije Miladin Sekulić i dodao da se radi o direktnoj pomoći sindikalne organizacije.

Iz  Sindikalne organizacije DOO “Komunalne usluge”, čiji je predsjednik Vukadin Šljukić, kažu da im je žao što su u ovim teškim trenucima kada vlada Korona virus bili u fokusu njihove brige.

“Privilegija je imati takvu  sindikalnu organizaciju koja zna, hoće i može i u dobru i u zlu stati na stranu pravde i radnika i ukazati pomoć kao što su to učinili 21. aprila za 35 radnika DOO “Komunalne usluge” dodjelom paketa pomoći – ističu u Sindikalnoj organizaciji DOO “Komunalne usluge” i dodaju da su paketi pomoći u zadnji čas dobro došli.

“Vjerujemo da je vaša pomoć jasna i časna i na tome Vam veliko HVALA – naglasili su iz Sindikalne organizacije DOO “Komunalne usluge”.

O Vesna Tanjević

Pročitajte i

Lokalne samouprave, Uprava policije i Uprava za inspekcijske poslove dogovorile koordinirane kontrole poštovanja epidemioloških mjera

Nadležni organi u lokalnim samoupravama će zajedno sa Upravom policije i Upravom za inspekcijske poslove …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *