Naslovna / Vijesti / Društvo / Donacija neophodne medicinske opreme Opštoj bolnici u Pljevljima

Donacija neophodne medicinske opreme Opštoj bolnici u Pljevljima

Kompanija Home Systems DOO je u okviru svojih društveno odgovornih aktivnosti donijela odluku o donaciji neophodne medicinske opreme Opštoj bolnici u Pljevljima, u iznosu od 10.000,00 eura. U ovom teškom i za sve građane naše Države izazovnom periodu, kada smo pogođeni pandemijom COVID-19 virusa, svi se nalazimo na velikom ispitu. Naša je nesebična želja da podržimo naš zdravstveni sistem, koji se nalazi na prvoj liniji fronta i pružimo doprinos sa ciljem da nijedan ljudski život ne bude doveden u pitanje, zbog nedostatka potrebne medicinske opreme i aparata. Nadamo se da će oprema koja je već instalirana u Opštoj bolnici u Pljevljima unaprijediti rad vrijednog medicinskog osoblja, a sve u korist zdravlja građana Pljevalja, ali i ostalih građana sjevera Crne Gore.

Kao društveno odgovorna kompanija nastavićemo da dajemo podršku gdje treba i pozivamo sve privrednike da budu jedinstveni i pokažu solidarnost u ovom teškom trenutku u borbi protiv pandemije.

Budimo solidarni i poštujmo mjere nadležnih organa, kako bismo se što prije izborili sa ovom pandemijom.

O RTPV

Pročitajte i

Сјутра искључења струје на великом дијелу градског и сеоског подручја

Из Црногорског електродистрибутивног система смо обавијештени да ће због радова на електро мрежи сјутра 22.9.2020.године …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *