Naslovna / Sport / Rukomet / Pivot Nemanja Grbović u idealnom timu repezntacije Crne Gore

Pivot Nemanja Grbović u idealnom timu repezntacije Crne Gore

Po izboru pratilaca Rukometnog saveza Crne Gore na društvenim mrežama u idealnom timu reprezentacije Crne Gore je i Pljevljak Nemanja Grbović.

Pljevlja su dala veliki broj rukometnih talenata koji su ostavili neizbrisiv trag u istoriji pljevaljskog, crnogorskog kao i jugoslovenskog sporta.

Jedan od njih je i pivot Nemanja Grbović, standardni reprezentativac Crne Gore i član Steaue iz Bukurešta.

Već nakon prvih treninga bilo je jasno da se radi o vanserijskom talentu. Njegovo rukometno razvijanje nije prošlo neopaženo pa je Nemanja napravio zavidnu rukometnu karijeru protkanu mnogim uspjesima.

Nemanjin doprinos mnogbrojnim važnim pobjedama rukometne reprezentacije Crne Gore je veliki pa je tako stigla potvrda i od mnogobrojnih navijača.

Naime po izboru pratilaca Rukometnog saveza Crne Gore na društvenim mrežama napravljen je idealan tim crnogorske reprezentacije od obnove nezavisnosti.

U idealnom timu su golman Nebojša Simić, krila Petar Kapisoda i Fahrudin Melić, bekovi Vladan Lipovina, Draško Mrvaljević i Alen Muratović i pivot Nemanja Grbović.

Presjek glasova po pozicijama pokazuje da su golman Nebojša Simić, krilo Petar Kapisoda (sadašnji predsjednik RSCG) i pivot Nemanja Grbović dobili najveću podršku ljubitelja rukometa u Crnoj Gori.

Nemanja Grbović odigrao je 39 utakmica u dresu crnogorske reprezentacije i postigao 81 gol.

Nema sumnje da je pred Nemanjom još dosta važnih, duela, golova i uspjeha koji je baš danas 26. aprila napunio 30 godina.

O Alen Džakić

Pročitajte i

Crnogorski tandem u Ligi šampiona: Čepić i Dragašević novi igrači Celjea

Crnogorski tandem talentovanih rukometaša karijeru će nastaviti u Sloveniji – Radojica Čepić i Arsenije Dragašević …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *