Naslovna / Vijesti / Društvo / Uskoro dostupna mapa Pljevlja

Uskoro dostupna mapa Pljevlja

Sekretarijat za uređenje prostora Opštine Pljevlja, u saradnji sa Sekretarijatom za stambeno – komunalne poslove saobraćaj i vode izradio je mapu Pljevalja u granicama urbanističke razrade, tačnije kartu gradskog područja.

Opština Pljevlja ranije je, u skladu sa obavezama prema Zakonu o teritorijalnoj organizaciji Crne Gore i na osnovu Uredbe o načinu označavanja naziva naselja, ulica, trgova i zgrada i sadržaju i načinu viođenja evidencije, napravila detaljan popis svih ulica u gradskom području, te dodijelila nedostajuće brojeve i nazive za sve ulice i otkonila sve nedostatke koji ranije nisu bili evidentirani.

Mapa Pljevalja je urađena u razmjeru 1:5.000 a sadrži ažuriran popis svih ulica i oznake svih stambenih i poslovnih objekata na gradskom području, a u fazi izrade je označavanje svih kulturno-istorijskih objekata naše opštine, izletišta i turističkih znamenitosti grada.

Na mapi koja će građanima uskoro biti dostupna na sajtu Opštine Pljevlja i Turističke organizacije, osim indeksa svih ulica, naći će se i popis svih važnijih kontakata i adresa.

O RTPV

Pročitajte i

Završni radovi na adaptaciji i izgradnji sportskih igrališta u Gagovića imanju i terenu kod Gimnazije

U saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, Opština Pljevlja realizuje izgradnju novog terena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *